За нас

Транспортна  фирма “ДС Травел” EООД стартира своята дейност  през 2012 година. Тя притежава международен лиценз за превоз на пътници и извършва трансфер от и до летища, междуградски превози, транспортни услуги в и извън страната.

Компанията разполага с превозни средства от 4 до 53 места, всяко от които оборудвано с най-модерни техники за комуникация с клиентите. Има налична автоматизирана система от "GPS", а чрез модерен диспечерски център всички дейности и услуги се уговарят за изключително кратко време. В условията, които компанията за транспортни услуги извършва своята дейност са изцяло обезопасени условия по време на пътуването, придружени от много лукс, удобства, изцяло пълен комфорт за клиентите.

Всяко едно транспортно средство отговаря на високите стандарти за безопасност на пътя и комфортно превозване на пътници.

Oрганизирани туристически пътувания.

Фирма “ДС Травел” осъществява транспорт за организирани туристически пътувания и екскурзии в страната и чужбина, важни делови и бизнес пътувания, трансфери от и до летища, групови и индивидуални трансфери, превоз на служители  до и от работното място.

снимка на автобус”ДС Травел” EООД - лидер в транспортните услуги.

”ДС Травел” EООД  е сред лидерите на транспортни услуги. Фирмата дава възможност на своите клиенти да наемат автомобили с персонален водач, който да ги отведе до предпочитана дестинация.

Всеки заявил услугите на фирма по транспортни превози, получава изцяло гарантиран комфорт и безопасност на пътя, модерни условия на обслужване и индивидуален подход към всеки случаи.

Имате въпроси

банер М3 Дизайн

 

банер MG Tours